αναζήτηση
Χρόνια Πολλά 22 December 2011

Μέσα στον ορυμαγδό της οικονομικής κρίσης που μαστίζει την χώρα και την κοινωνία μας, και δεδομένων των δυσοίωνων προβλέψεων για τα επόμενα χρόνια, το περιθώριο για αισιοδοξία και ελπίδα έχει στενέψει επικίνδυνα.

Σε αυτό το μικρό περιθώριο θέλουμε εμείς να επενδύσουμε. Εκεί θα φυτέψουμε το σπόρο της αλληλεγγύης μας και της συμπαράστασής. Όλοι οι άνθρωποι της Aegean Electronics, διοίκηση, υπάλληλοι και τεχνικοί, υποσχόμαστε ότι θα παραμείνουμε στο πλάι σας, αντιλαμβανόμενοι πλήρως τις συνθήκες της παρούσας συγκυρίας, διατηρώντας στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας την εξυπηρέτηση του συνεργάτη μας σε όλα τα επίπεδα.

Με οδηγό αυτό, σας ευχόμαστε ολόψυχα και ολόθερμα Καλές Γιορτές, Καλά Χριστούγεννα και ένα πραγματικό Καλό Χρόνο, γεμάτο υγεία και ευημερία για εσάς και τους οικείους σας.

 

Χρόνια Πολλά

Εγκεκριμμένα μεταχειρισμένα

Στην Aegean Electronics διαθέτουμε μια ευρεία γκάμα μεταχειρισμένου εξοπλισμού. Τα μηχανήματα αυτά επιλέγονται με επιτόπου έλεγχο και υποβάλλονται σε εξονυχιστικό τεχνικό έλεγχο στο εργαστήριό μας. Αναβαθμίζονται και συντηρούνται με μεγάλη επιμέλεια ώστε να πληρούν τις προδιαγραφές του κατασκευαστή. Ανάλογα με τη συσκευή, μπορούν να διατεθούν ακόμη και με 6 μήνες εγγύηση στους πελάτες μας.

Ανταλλακτικά

Στην Aegean Electronics διατηρούμε ένα διαρκώς ανανεώσιμο απόθεμα ανταλλακτικών, ώστε να ικανοποιούμε το συντομότερο δυνατόν κάθε ζήτηση από το πλοίο. Πρωτίστως όμως η άμεση επέμβασή μας είτε στο πλοίο ή η επισκευή στο εργασήριό μας να είναι ένας στόχος εφικτός. Το εύρος των διαθέσιμων ανταλλακτικών υπερβαίνει το όριο των αντιπροσωπειών μας και διατίθενται σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Τεχνικές υπηρεσίες

Η Aegean Electronics διαθέτει μια έμπειρη, άρτια καταρτισμένη και διαρκώς εκπαιδευόμενη στις νέες τεχνολογίες ομάδα για την παροχή τεχνικών υπηρεσιών ή εκτέλεση επιθεωρήσεων του ραδιοεξοπλισμού, στα σκάφη των πελατών μας. Η ταχύτητα, η οργάνωση και η ακρίβεια χαρακτηρίζουν όλες μας τις εργασίες είτε αυτές γίνονται στα πλοία είτε στο εργαστήριό μας και προσφέρονται σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Copyright © 2011 AEGEAN ELECTRONICS S.A. | All Rights Reserved
4, Zosimadon str, 18531, Piraeus, Greece Tel: (+30) 210 4123000 - Fax: (+30) 210 4137270
The information contained in this website is for general information purposes only. The information is provided by [business name] and while we endeavour to keep the information up to date and correct, we make
no representations or warranties of any kind, express or implied, about the completeness, accuracy, reliability, suitability or availability with respect to the website or the information, products, services, or related
graphics contained on the website for any purpose. Any reliance you place on such information is therefore strictly at your own risk.